Despre Leader Fox

Leader Fox este marca inregistrata a Bohemia Bike a.s. – Cehia. Compania a luat fiinta in anul 1996 si de atunci produce bicicletele Leader Fox in fabrica proprie unde utilizeaza cele mai noi tehnologii si materiale pentru a obtine un produs finit de cea mai buna calitate ajungand sa produca 60.000 de biciclete clasice si biciclete electrice in fiecare an.

Cei aproape 20 de ani de experienta in constructia bicicletelor Leader Fox ajuta compania sa produca modele imbunatatite de la an la an.

Datorita dotarilor moderne din facilitatea de productie, bicicletele Leader Fox sunt produse in totalitate in fabrica din Cehia, incepand de la concept, design si pana la productia propriu-zisa.

Pentru o rezistenta sporita si o greutate redusa, Leader Fox utilizeaza aliajul de aluminiu pentru constructia cadrelor pe care mai apoi le vopseste in vopsitoria proprie ultra moderna, rezultand cadre pentru bicicleta care nu vor fi afectate de coroziune in timp.

Dotarile bicicletelor Leader Fox provin de la producatori consacrati de specialitate precum: Shimano, Suntour, Tektro, Rubena, Velosteel, Zoom, Samsung, etc.

Va invitam sa vizualizati cateva imagini din fabrica de biciclete Leader Fox.

 

 Importator de biciclete  Biciclete de oras Leader Fox
Magazin biciclete  Biciclete MTB Leader Fox
 Leader Fox Romania  Biciclete pliabile Leader Fox
 Biciclete Leader Fox  Importator biciclete din aluminiu